Nyborg Harmonikaklub
     

 

Optagelse fra Ringetræf 2007
    Sidst opdateret den 12. juni 2019

 

 

 
Yderlig oplysning på tlf. 30549817, eller Mail: Leon
   
Kalender
Link til andre steder:  
Dato
Tom & Jørgens Harmonikaer      
Ringe/Lundeborg      
Den Danske Mafia      
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       I Nyborg er der en kommunal musikskole, vi var nogle stykker som gik til undervisning i Harmonika der. Der kunne man få enkeundervisning og undervisning i samspil. Så kom der ny bestyrelse i musikskolen, denne bestyrelse foretog nogle dispositioner som vi var utilfredse med, og ønsket om at blive herre i eget hus førte så til at vi i 1993 dannede Nyborg Harmonikaklub. Vi kunne samtidig bevare vor lærer fra musikskolen Finn Rasmussen, da vi også samtidig blev medlem af namus i Nyborg kunne vi opnå tilskud til lærerlønninger osv.. Vores første ordinære generalforsamling blev afholdt i februar måned 1994. Formand blev Leon Johannessen, og kasserer Britt Jørgensen

I sommeren 1995 havde vi vores debut på træffene i Marstal og Ringe, vi syntes selv det var med en vis succes, siden deltager vi i disse træf hvert år. Foruden dette, spiller vi ved forskellige lejligheder og arrangementer rundt omkring Vi deltog blandt andet i udendørs teaterspillet i Nyborg i 1998 der hed "Den sidste Færge".

Vores repertoire er meget forskelligt, på træffene spiller man meget med Svenske Valse og det er fint nok, men for at skille os lidt ud fra dette har vi valgt et lidt andet repertoire, så vi spiller Israelsk, Polsk, Fransk, Østrigsk, Dansk og Norsk musik samt meget andet også, vi forsøger at sammensætte programmet til lejligheden. Vi spiller mange forskellige steder og for meget forskelligartet publikum gamle som unge. Vi tilbyder sammenspilsundervisning til øvede, men klubben tilbyder også enkeundervisning til nybegyndere/øvede, alt dette mod en særdeles rimelig betaling. Vor lærer er konservatorieuddannet.

Igennem tiden er der selvfølgelig kommet medlemmer og gået medlemmer, i dag er vi 5 medlemmer, blandt dem har vi rekrutteret de der spiller i selve orkestret, og her må man sige at vi er en meget sammentømret flok, som har spillet sammen i mange år efterhånden. Vi øver hver mandag eftermiddag plus det derhjemme, enkeltundervisningen er der pt. ikke noget, men kan startes op igen. Vi kan også bestilles til at spille, hvis du  vil overraske en ven til en fødselsdag eller lignende med en lille speciel gave, ja så kunne det være os der kommer og spiller i en halv times tid, og det er til at betale sig ud af.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om Nyborg Harmonikaklub, eller måske ønsker at blive medlem af vores klub og vil lære at spille, så kan du prøve at kontakte os.


Formand: Leon Johannessen E-mail Leon Johannessen
Kasserer: Britt Jørgensen E-mail Britt Jørgensen

Men kik også på vores links, det kunne være at du fandt noget spændende. Vi hører gerne  fra dig hvis du er interesseret i vores klub, vi vil gerne fortælle mere om os selv.. Har du  selv en hjemmeside, så sæt en links på til os.

Gå til top

Tilbage til  index